Miro Ungar upoznao se s Kevinom Spaceyjem: Ovo nisam mogao ni sanjati

Foto: Instagram

PJEVAČ Miro Ungar upoznao se s glumcem Kevinom Spaceyjem u zagrebačkom hotelu Esplanade, a fotografije susreta podijelio je na svom Instagramu.

Glumac se Ungaru potpisao na jedan njemu posebno drag album uz posvetu "Za Miru, nastavi svirati", a pjevač mu je zauzvrat poklonio svoj potpisani album Sad Ili nikad.

"Kada sam prije 16 godina kupio album "Beyond the sea" na kojem Kevin Spacey pjeva pjesme iz filma o životu mog ljubimca - Bobbyja Darina, koji je režirao i glumi glavnu ulogu, nisam mogao sanjati da će mi Kevin na taj album staviti svoju posvetu.
Budući da sam godinu dana kasnije ja na svoj album "Sad ili nikad" snimio 3 od tih pjesama, bila je prilika da i ja moj album s posvetom poklonim Kevinu. Jedan lijep i srdačan susret koji me je iskreno razveselio", napisao je pjevač u opisu objave.

Podsjetimo, Spacey je u Hrvatsku stigao na dogovor oko novog filmskog projekta redatelja Jakova Sedlara, koji će se baviti operacijom Oluja, a Spacey bi trebao glumiti prvog hrvatskog predsjednika Franju Tuđmana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.