Mislila da je skinula zaštitnu foliju s televizora, a zapravo uništila ekran

Foto: Screenshot TikTok

TikTokerica Kelsey nasmijala je društvene mreže videom u kojem je pokazala kakvu je grešku napravila nakon što je kući donijela novi televizor. 

Ona i njezin partner su s televizora skinuli ono za što su mislili da je obična zaštitna folija. Međutim, skinuli su polarizirajuću foliju koja omogućuje zaslonu prikazivanje slike tako da kontrolira količinu svjetla koja dolazi do ekrana. Jedna je od najvažnijih stvari televizijskog zaslona jer se bez nje vidi samo bijelo osvjetljenje.

@kumalashstudio Replying to @clarissa the great protective plastic debate. Why do people think tvs do not come with protective plastic? #usatospain #movingabroad ♬ original sound - 🇺🇸KUMA|Life & Lashes in 🇪🇸

"Zašto nisu stavili naljepnicu na ekran s upozorenjem da to nije zaštitna folija i da se ne skida", pitala se Kelsey. Srećom, proizvođač televizora imao je razumijevanja pa joj je poslao drugi proizvod. Istaknuli su da ovo nije bio prvi ovakav slučaj. 

Pratitelji su Kelsey u komentarima poručili da im doista nije jasno kako nije shvatila da nije riječ o običnoj foliji, no među njima se našao još jedan proizvođač televizora koji je otkrio da doista ima puno slučajeva kad ljudi zabunom skinu polarizirajuću foliju.

"Imao sam kupce koji su to napravili i tako je bolno bilo reći im da su uništili televizor. Također, koji televizor dolazi sa zaštitnim filmom? Odgovor je - niti jedan", napisao je. 

Pročitajte više