Mislio da za 10 kuna kupuje par kokoši, šokirao se kad je vidio što je kupio

Foto: Instagram

NOVOZELANĐANIN Steve Morrow slučajno je kupio tisuću kokoši za jedan i pol dolar nakon što je na internetu naišao na oglas u kojemu je pisalo da se hitno prodaju.

Misleći da kupuje par kokoši, Steve je, tvrdi, samo htio pomoći prodavaču. Međutim, već je idući dan požalio zbog svoje dobrote kada mu je prodavač rekao da je zapravo broj malo veći.

Naime, prodavač je, zbog zatvaranja i prodaje, svoju peradarsku farmu trebao što prije isprazniti.

"Kada se aukcija zatvorila, pomislio sam da sam obavio sjajan posao te da ću moći uzeti kokica onoliko koliko ja želim, ali kada sam idući dan razgovarao s prodavačem i kad mi je rekao da je zapravo u pitanju 1000 njih, bio sam šokiran" rekao je Steve.

Morrow je objasnio da je oglas bio zapravo jako zbunjujuć te da ga je najmanje tri puta pročitao.

Vlasnik farme, Matthew Blomfield, osporio je njegovu izjavu rekavši da je sve bilo transparentno te da je on zadovoljan prodajom.

"Pričali smo nakon prodaje, rekao je da je radio na nekim poljoprivrednim gospodarstvima, no preko vikenda je očito shvatio da mu je ipak to malo previše kokoši zbog čega se predomislio" ispričao je Matthew.

No, naposljetku priča ima sretan kraj. Zbog velike akcije na društvenim mrežama, 700 kokoši danas ima svoj novi dom, prenosi Independent.

"Želim biti siguran da kokoši odlaze u sigurne domove" zaključio je Blomfield.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.