Miss Universe Hrvatske pokazala nacionalni kostim: "Jako sam uzbuđena"

Foto: Press

PREDSTAVLJENA je nacionalna haljina kojom će Arijana Podgajski, Miss Universe Hrvatske, predstavljati Krapinsko-zagorsku županiju, a time i Hrvatsku na svjetskom izboru Miss Universe, u segmentu nacionalnih kostima.

"Inspiraciju za izradu ove nacionalne haljine crpimo iz ogromnog bogatstva naše baštine, a kako nam Arijana dolazi iz Krapine, odlučili smo svijetu predstaviti prelijepo Zagorje i sve ono što ga čini lijepim - njegove zelene brežuljke, termalne izvore, čiste rijeke i rječice, prelijepu prirodu i povijest", rekla je dizajnerica Mina Petra.

Arijana Podgajski: Ovo se događa jednom u životu

Predstavljanje u nacionalnim kostimima na svjetskom izboru Miss Universe jedan je od zanimljivijih dijelova natjecanja, a uzbuđenje zbog sudjelovanja, ali i odlaska u Ameriku, nije skrivala ni Arijana Podgajski.

"Jako sam uzbuđena i sretna što mi se pružila ova jedinstvena prilika predstavljati Hrvatsku na svjetskoj pozornici kao što je Miss Universe. To se zaista događa jednom u životu. Meni je dodatno uzbuđenje jer ću prvi put letjeti zrakoplovom i to u Ameriku, u New Orleans, po mnogima jedan od najljepših američkih gradova", izjavila je.

Podsjetimo, Arijana Podgajski, 20-godišnja studentica ekonomije na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa, titulu Miss Universe Hrvatske 2022. preuzela je krajem svibnja, a uskoro putuje u Ameriku na svjetski izbor Miss Universe koji će se održati u New Orleansu, 14. siječnja 2023. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.