Miss Universe nosi Dinamovu loptu s Mamićevim i Šukerovim potpisom na svjetski izbor

NOGOMETAŠI i misice oduvijek su se dobro slagali, a to pokazuje nova suradnja Dinama i Miss Universe. Natalija Prica, naša Miss Universe, na svjetskom će izboru u Sao Paolu kao glavni suvenir predstaviti Dinamovu loptu s potpisom Zdravka Mamića i Davora Šukera. Svaka kandidatkinja na svjetski izbor sa sobom mora donijeti i nacionalni poklon koji se zatim prodaje na aukciji. Prikupljeni novac odlazi u dobrotvorne svrhe.

"Zdravko Mamić je definitivno jedan od najuspješnijih hrvatskih biznismena"

Ideju o suradnji NK Dinama i poznatog izbora ljepote predložio je vlasnik licence Miss Universe Vladimir Kraljević. "Zdravko Mamić je definitivno jedan od najuspješnijih hrvatskih biznismena, poznat ne samo u Europi, već i u svijetu. Dinamo je također uspješni klub sa stoljetnom tradicijom i mislimo kako će u Brazilu, zemlji nogometa, biti sjajno da kao nacionalni suvenir predstavimo upravo Dinamo. Neka se priča o Hrvatskoj i u nogometnom smislu i mislim da smo odabrali najbolji način da predstavimo hrvatski nogomet", izjavio je Kraljević na službenim Dinamovim stranicama.

Misice posjećuju utakmice

Bivša i sadašnja Miss Universe, Lana Obad i Natalija Prica, nedavno su pokazale svoju ljubav prema nogometu kada su viđene na maksimirskim tribinama uoči utakmice Dinamo-Neftchi. "Sve su to bitni detalji koji uljepšavaju imidž kluba i stvaraju dobru atmosferu za klub, njegove navijače, ali i sve nas ljubitelje sporta uopće", izjavio je Vladimir Kraljević povodom najnovije suradnje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.