Mladenka se udala u vjenčanici od 30 kuna, video skupio više od dva milijuna pregleda

Screenshot: TikTok

AMERIKANKA Jillian Lynch tražila je savršenu vjenčanicu za svoju svadbu, no kad je krenula u potragu za njom, odlučila je ne kupovati u skupocjenom salonu za vjenčanice.

"Nikad nisam planirala ići u salon s vjenčanicama, a second hand mi je odmah bio opcija", rekla je za Insider. Napomenula je da je tražila bijele haljine, a ne zapravo raskošne vjenčanice.

Nakon obilaska nekoliko trgovina Jillian je pronašla idealnu haljinu u second hand trgovini. Riječ je o kreaciji s potpisom dizajnerice Camille Coelho, čija stvarna cijena iznosi 220 dolara (oko 1500 kuna). Jillian ju je kupila za 3.75 dolara (oko 27 kuna).

@jilly_lynch

so happy with all these finds 🤍

♬ original sound - Jillian

Kad je kupila haljinu, nije bila sigurna hoće li je odjenuti na svoje vjenčanje, no kada je video koji je objavila na TikToku postao viralan, uvjerila se da je to haljina za nju. Video je pregledan više od dva milijuna puta. Haljinu je zatim odnijela krojaču kako bi je prilagodio njezinom tijelu.

Korekcije su je koštale 110 dolara, uz par cipela od osam dolara, što znači da ju je vjenčanica zapravo koštala 121.75 dolara (oko 870 kuna). Za frizuru i šminku pobrinula se sama.

"Mislim da se nikada nisam osjećala tako dobro u nečemu. Ovako bi se svaka mladenka trebala osjećati na dan svog vjenčanja, kao da je na vrhuncu ljepote. Upravo tako sam se i ja osjećala kada sam odjenula svoju haljinu", objasnila je. 

Iako se nisu pretjerano zamarali vjenčanjem, Jillian je na kraju rekla da je dan bio savršen. "Proveli smo divan dan i jako se zabavili. Presretna sam", rekla je.

@jilly_lynch

 

♬ Put Your Head On My Shoulder - Paul Anka

Pročitajte više