Mladi domaći glazbeni par objavio: Nakon četiri godine veze uzimamo pauzu

Foto: Instagram

NAKON Nike Turković i Matije Cveka, čini se da je došlo do još jednog glazbeno-ljubavnog razlaza na hrvatskoj estradi.

Nela Đinđić i Marko Kutlić svoje su pratitelje obavijestili da nakon četiri godine veze uzimaju pauzu.

"Bolje da kažemo mi nego da netko krivo prepriča"

"Bolje da kažemo mi nego da netko krivo prepriča. Neobično, ali tako je", započeli su u zajedničkoj objavi. "Naoko zatvaramo vrata da bi ih možda ponovno otvorili. Nakon 4 predivne godine u kojima smo ispreplitali privatno i poslovno i tražili mir i harmoniju za privatno, čini se da ju nismo pronašli. Zato ćemo poslovno i dalje po starom, a privatno ćemo uzeti pauzu", objavili su.

"Malo ćemo predahnuti. Uvijek smo govorili da se bolje razumijemo kad je o poslu riječ pa ćemo točno tako i nastaviti. Zahvalni za zajedničke trenutke koji su nam pomogli da budemo bolji u mnogim segmentima. Napravili smo puno dobroga, a sigurno i dosta pogrešaka. Možda je ovo jedna od njih. To će nam vrijeme pokazati. Sada nam se baš čini da je ovo ispravna odluka i da smo napravili dobro", zaključili su i poručili da neće davati daljnje izjave.

Vezu potvrdili 2019.

Marko, inače bivši pjevač grupe Pravila igre, prije veze s Nelom bio je u braku. Od supruge Marije se razveo nakon godinu i pol dana braka, kad je imao 22 godine. Zajedno imaju dva sina, Petra i Pavla. 

Vezu s Nelom potvrdio je 2019. godine, kad su se prvi put pojavili zajedno u javnosti. Nešto ranije, duetom U zagrljaju spašeni, dali su naslutiti da su zaljubljeni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.