Mladi kralj George privukao pažnju gledatelja u prednastavku Bridgertona. Tko je on?

Foto: Profimedia

PROŠLOG tjedna, točnije 4. svibnja, na Netflix je došla mini serija Queen Charlotte: A Bridgerton Story, prednastavak hita Bridgerton. Serija prati uspon do moći i ljubavni život kraljice Charlotte. Seriju je za Netflix kreirala Shonda Rhimes.

Glume India Amarteifio, koja je utjelovila mladu kraljicu Charlotte, Arsema Thomas kao mlada Lady Agatha Danbury, Corey Mylchreest kao mladi kralj George te Michelle Fairley koja glumi princezu Augustu. 

Serija je vrlo brzo zasjela na sam vrh trendinga te streaming platforme, a mladi glumac Corey u ulozi kralja Georgea privukao je najviše pažnje gledatelja. 

Tko je Corey Mylchreest?

25-godišnji Corey rođen je u Londonu. Prije tri godine diplomirao je glumu na sveučilištu RADA (Royal Academy of Dramatic Art). Svoju karijeru započeo je u kazalištu, gdje je glumio u produkcijama Shakespeareova Macbetha, Julija Cezara i Hamleta. 

Njegov televizijski debi bio je u seriji The Sandman: Kralj snova. Glumio je i u kratkim filmovima, a angažman u seriji Queen Charlotte njegova je prva veća uloga. Nedavno je progovorio o ulozi kralja Georgea.

"Bila je privilegija uopće moći glumiti Georgea. On je lik koji ima širok spektar ponašanja, što je famozno. Mislim da je bilo briljantno ne samo to da sam mogao istražiti njegovo zdravlje, bol i bijedu koje doživljava, nego i kako je to utjecalo na glavni narativ, a to je ljubavna priča o tome kako ljubav pronalazi puteve - poput vode koja teče, izbjegava prepreke i nastavlja teći", rekao je. 

Ima djevojku

Otkrio je da su mu savjete za ulogu udijelili glumci iz prve dvije sezone originalnog Bridgertona, Rege-Jean Page i Jonathan Bailey. "Oboje su jako dragi ljudi. Također su nevjerojatno zgodni. I svjestan sam da su drugačiji od mene", rekao je Corey.

Kazao je i kako ima posebnu osobu u životu, no nije htio otkriti o kome je riječ i koliko je dugo u vezi. Također je otkrio da nikada nije pogledao svjetski hit Bridgerton. 

"Jednostavno je to nekako prošlo pored mene. Ne znam kako. Rečeno mi je da to ne gledam, da ne pokušavam oponašati nečiju izvedbu. I čim sam dobio posao, rekao sam: 'U redu, sad ipak moram odgledati sve epizode.' Sjeo sam sa svojom djevojkom i odgledali smo sve u jednom dahu", ispričao je.

 

Podsjetimo, dok gledatelji s nestrpljenjem čekaju treću sezonu Bridgertona, Netflix je objavio prednastavak koji je usredotočen na uspon kraljice Charlotte. "Ovaj prednastavak Bridgertona otkriva kako je brak mlade kraljice s kraljem Georgeom pokrenuo i veliku ljubavnu priču i društveni pomak, stvarajući društvo u kojem su se kasnije rađali likovi u Bridgertonu", stoji u najavi serije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.