Mladi Makedonac zaveo regiju svojim glasom - poslušajte novu pjesmu Davida Temelkova

Foto: Branko Juričić

DAVID predstavlja novi singl 'Bila je bolja', snimljen i na makedonskom jeziku 'Beše se'. Za tekst novog hita Davida Temelkova zaslužna je Sonja Buljan, glazbu i aranžman potpisuje provjereni hit mejker Miro Buljan, dok mu se u producentskom poslu pridružio još jedan velikan glazbene scene Tony Cetinski. U makedonskoj verziji pjesme 'Beše se', za tekst je zaslužan Ognen Nedelkovski.

22-godišnji David iz Skopja u glazbenim je vodoma od svoje dvanaeste godine kada je nastupio na prvom natjecanju, a već je osjetio svjetla najvećih glazbenih pozornica. Kao gost nastupio je na koncertima Tonyja Cetinskog u Hrvatskoj i Sloveniji, dok je na ovogodišnjem Ohridskom festivalu osvojio treće mjesto.

"Smatram da autorski tim govori sve o pjesmi, a ja sam veoma zadovoljan finalnim proizvodom. Nadam se kako će se pjesma svidjeti publici  te da će  osjetiti  svu emociju koju sam  ja osjećao dok sam je snimao", kaže David.

A oduševljenje ne krije ni Tony Cetinski: "Nakon Jure Brkljača evo još jednog mog novog i mladog pjevačkog genijalca imena David Temelkov. Ista je pjesma snimljena i na makedonskom jeziku imena 'Beše se' kao i pripadajući video spotovi na oba jezika čija se premijera isčekuje uskoro. Uživajte i otkrite nam koja vam je verzija draža", poručio je Tony.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.