Mlađahna Dakota Fanning: Bilo je prekrasno ljubiti se s Kristen Stewart

DAKOTA FANNING i Kristen Stewart za potrebe filma "The Runaways" snimile su lezbijske scene. Dok je nešto starija Kristen komentirala kako se 16-godišnja Dakota ljubi bolje od filmskog partnera iz "Twilighta", Roberta Pattinsona, mlađahna glumica bila je nešto rječitija pa je priznala da se osjećala predivno ljubeći se s filmskom kolegicom.

"Takve stvari su dio posla i kada ih odradiš, ideš dalje"

"Bilo je odlično, prekrasno", odgovorila je kroz smiješak na upite novinara. "Nema veze što smo u privatnom životu prijateljice, nije bilo ništa nezgodnije zbog toga. Takve stvari su dio posla i kada ih odradiš, ideš dalje", tvrdi Dakota.

U filmu "The Runaways", koji je snimljen prema istinitom događaju, Dakota je utjelovila Cherie Currie, bivšu frontmenicu hard rock benda koji je žario i palio američkom glazbenom scenom kasnih 70-ih.

Bivša rock zvijezda u mladosti je imala lezbijskih iskustava, bila je ovisna o alkoholu i raznim drogama, ali bez obzira na razuzdani život, poslovne ponude oduvijek su frcale na sve strane. Nakon glazbene karijere, Cherie je izgradila i onu glumačku, utjelovivši mnoge uloge u američkim sapunicama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.