Modeli svih veličina, oblika i godina: Svi pričaju o novom Sports Illustratedu

Foto: Instagram

MAGAZIN Sports Illustrated ove se godine odlučio za dramatičan zaokret kad je riječ o modelima koji će se pojaviti na njihovim stranicama.

Velika promocija magazina održana je u Miamiju, a na prvi pogled je jasno da su naglasak odlučili staviti na prihvaćanje svakog tijela, bez obzira na veličinu i dob.

Među modelima koji će se moći vidjeti u magazinu su 21-godišnja Halima Den, prvi model koji je na stranicama SI nosio burkini, 24-godišnja Winnie Harlow koja je prvi model s vitiligom, 29-godišnja Veronica Pome'e koja je prvi polinezijski model u magazinu, 33-godišnja Megan Rapinoe koja je prvi otvoreno gay model, Tyra Banks koja je s 45 godina najstariji model s naslovnice, Paulina Porizkova koja je s 54 godine najstariji model u magazinu te 26-godišnja Tara Lynn koja je najstariji model koji se prvi put pojavio u Sports Illustratedu.

Osim njih, stranice Sports Illustrateda krasit će trudna Samantha Hoopes, plus size manekenka Hunter Mcgrady čije je lanjsko pojavljivanje podignulo puno prašine, MMA sportašica Paige VanZant, olimpijska gimnastičarka Simone Biles, nogometašice Alex Morgan, Crystal Dunn i Abby Dahlkemper te skijašica Lindsey Vonn.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.