Modni mačak izvukao pandže: Indira se ne fura na srpsku cajku

SINOĆNJU su reviju Linee Exclusive iz prvog reda gledali i poznati prijatelji i suradnici Danijele Car. Među njima i Marko Grubnić koji je stao u obranu Indire Vladić Mujkić, čiju su frizuru uspoređivali s onom Seke Aleksić ili pak Rhanne, kako kome draže. 

"Furam se na Leningrad Cowboyse"

"Moram reći da ne znam od kuda te usporedbe, to me već malo ljuti", izvukao je pandže Modni mačić. "Ne znam od kuda uopće svima takva ideja, volio bih da se u startu s tim prestane", dodao je Marko koji, osim što će s Indirom posjetiti jedan festival "sprema, kao i uvijek, sve i svašta" i dodaje kako s njim "nikad nije dosadno".

"Indira je uvijek bila osoba koja je težila ka svijetu i svjetskim trendovima, a ne nikako onima kojima teži dotična pjevačica. Da ne bi bilo zabune, to ne znači da žena ne radi dobro svoj posao, to nisam rekao", rekao je Marko, a Indira dodala kako se ona zapravo fura na Leningrad Cowboyse. 

"Nema recesije, radi se već 15 godina" 

Na reviju su prvenstveno došli zbog Linee Exclusive. "Maloprije smo u backstageu vidjeli modele i jako smo uzbuđeni. Osim što smo veliki fanovi, usko surađujemo s  Lineom koja mi radi svu garedrobu za koncerte. Tu je i moj Marko koji osmišljava sve kreacije i baš smo dream team. I već sam si odabrala nekoliko stvarčica koje ću si sigurno ostaviti sa strane i nabaviti. Inače uvijek sve razgrabe prije mene, sad sam rekla ne može više tako", rekla je Indira i dodala kako za Coloniju nema recesije. "Mi smo tu već 15 godina, radimo, ljudi su nas prepoznali i hvala Bogu što nas još slušaju."

"Odrasla sam u vrijeme kada su se nosili Peko, Borovo i Standard konfekcija"


"Došla sam zbog Linee, ali i inače volim pratiti Cro-A-Porter i pogledati čega ima na hrvatskoj modnoj sceni, a jako me raduje i što se modno razvijamo", rekla je Alka Vuica. "Ja sam ipak odrasla u davna vremena kada nismo imali ništa nego Borovo, Peko i Standard konfekciju. Mi smo se jadni oblačili na Hreliću i nismo imali gdje kupiti nešto otkačeno", požalila se Alka i dodala kako danas ipak sve više kupuje "doma".

"Volim krpice, uživam u njima i osoba sam koja kupuje ono što joj se sviđa, bilo na pijaci ili u modnom dućanu. Sve više kupujem kod nas, ali smatram da svjetsku modnu scenu sigurno nismo još dostigli. Ako bude para, možda budemo i bolji od njih", zaključuje Alka.

Upravo zbog nove kolekcije Danijele Car na reviju je stigla i Anica Kovač, ovoga puta ipak ne poslovno, nego privatno. I dok je na prošlom Cro-A-Porteru oduševila prisutne pokazavši zavidnu figuru, sinoć je Anica ostala onoliko dugo koliko je zadnjoj Lineinoj manekenki trebalo da napravi puni krug po CAP pisti.

Cro-A-Porter hommage Tomi Vrbanu

Matija Vuica, A'marie, Linea Exclusive I XD Xenia Design večeras će prije početka revije posebnom modnom instalacijom odati počast tragično preminulom vizažistu Tomi Vrbanu. Haljine dizajnera iz brojnih sezona tijekom kojih su dizajneri surađivali s Tomom bit će postavljene na lutkama u odvojenom dijelu CAP Arene, dok će njihova lica biti skrivena, bez šminke.
 
Tomo Vrban jedan je od suosnivača modnog projekta Cro-a-Porter, a radio je kao glavni vizažist brojnih revija na svim Cro-A-Porterima do ovog posljednjega. Prije nekoliko mjeseci otkrivena mu je neizlječiva bolest od koje je tragično preminuo početkom ovog tjedna.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.