Moglo bi vas iznenaditi koliko je prošle godine zaradila tvrtka Doris Pinčić

Foto: Josip Regović/Pixsell

POPULARNA HRT-ova voditeljica vlasnica je tvrtke DPR koja posluje odlično.

Prema najnovijim podacima Poslovne Hrvatske, u 2022. godini ostvarila je ukupni godišnji prihod u iznosu od 185.673,90 eura, što predstavlja relativnu promjenu ukupnih prihoda od 12.568.98 eura u odnosu na 2021., kada je poslovni subjekt ostvario ukupne godišnje prihode u iznosu od 198.242,88 eura.

Poslovni subjekt DPR je posljednje dvije godine poslovao s dobiti te je u 2022. ostvario neto rezultat poslovanja u iznosu od 43.537,20 eura. Nije povećavao ni smanjivao broj zaposlenih, a imao je dva zaposlenika.

Firma je osnovana 2015. godine.

Poslovni subjekt DPR osnovan je 2015. godine, a dobio je ime po inicijalima Doris Pinčić Rogoznice, koja je tijekom braka s Borisom Rogoznicom nosila i njegovo prezime. Primarna djelatnost je proizvodnja filmova, videofilmova i televizijskog programa, a kako je vidljivo, godinama ostvaruje milijunske prihode.

Osim što vodi Dobro jutro Hrvatska, Doris vodi i druge projekte HRT-a, festivale i emisije. Također, voditeljica snima radijske i TV reklame za trgovačke lance, stvara kulinarski blog Kuhinja babe Eve i jedna je od poznatijih hrvatskih influencerica na Instagramu, gdje redovito reklamira razne firme.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.