"Moja žena se seksa s drugim muškarcima za novce, ali to ima svojih prednosti"

Foto: 123RF

KADA je Crystal preko prijatelja upoznala svog muškarca iz snova, nije znala kako mu reći čime se bavi. Brinula se da bi ga to otkriće moglo prestrašiti i odbiti od nje, budući da se bavi prostitucijom.

Crystal radi u porno-industriji i seksa se s muškarcima za novac, a kada je njen sadašnji suprug to saznao, bio je zabrinut, piše Mirror.

Međutim, odlučio ju je prihvatiti takvu kakva jest i shvatio je da je posao čini sretnom pa mu to više i nije toliko smetalo. Naposljetku su se i vjenčali, a u braku su već 11 godina.

"Uvijek ću je podržavati, bez obzira na sve. Mislim da je njezin posao izvrstan. To je posao koji voli, što je najvažnije", rekao je.

Nije zabrinut zbog drugih muškaraca

"Njena majka i sestra je podržavaju, ali nitko drugi s njene strane ne želi ni razgovarati o tome", dodao je.

Naglasio je kako je jedino zabrinut za njenu sigurnost, a drugi muškarci nimalo mu ne smetaju. Otkrio je i da njezin posao ima svoje prednosti koje mu, kako kaže, olakšavaju život.

"Ima fleksibilno radno vrijeme i sama može odlučiti kada će raditi. To je sjajno", rekao je.

Crystal je otkrila da su njeni klijenti uglavnom muškarci između 35 i 40 godina i da su uvijek dotjerani.

"Imam neke granice i nikada neću izaći s nekim tko me barem malo ne privlači. Neki klijenti su mi postali prijatelji i pričamo svakodnevno. Oni znaju da sam zauzeta", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.