Monica Bellucci i Tim Burton privukli pažnju na crvenom tepihu, držali su se za ruke

Foto: Profimedia

Talijanski model i glumica, 59-godišnja Monica Bellucci pojavila se na 64. dodjeli nagrada Globo d'Oro održanoj u Rimu kako bi primila nagradu za životno djelo. Društvo na crvenom tepihu pravio joj je 65-godišnji filmski redatelj Tim Burton.

Privukli su pozornost poljupcem

Tim je poljubio Monicu dok su zajedno pozirali. Par se cijelo vrijeme držao za ruke i smješkao te su tako potvrdili da njihova veza još traje.

Osim poljupca, pozornost su privukli i usklađenim modnim odabirom. Oboje su za ovu priliku odabrali crne kreacije. Monica je na sebi imala Dolce&Gabbana crno odijelo, a Tim odijelo iste boje koje je iskombinirao s kravatom na točkice. Nakon tradicionalnog crvenog tepiha uživali su u dodjeli iz prvog reda gledališta.

"To je bio jedan od susreta koji se rijetko dogode"

Njih dvoje su se upoznali prije 16 godina, ali počeli su izlaziti nakon što su se sreli na Lumière Film Festivalu u Lyonu u listopadu 2022. godine. Monica je bila počasna gošća na festivalu te je ondje uručila Timu nagradu za životno djelo. Monica Bellucci prvi put je progovorila o njihovoj vezi 2023. za magazin Elle France. "Drago mi je što sam ga upoznala. To je bio jedan od onih susreta koji se rijetko dogode. Volim Tima i poštujem ga", rekla je slavna glumica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.