Možete li pogoditi koja je koja: Obje su missice, jedna je majka, a druga je kći

Foto: Instagram

IZGLED dugujemo genima svojih roditelja, a Britanka Zara Holland tu je imala puno sreće. Njena majka Cheryl Hakeney osamdesetih je godina proglašena missicom grada Hulla i bila je jedna od pratilja Miss Velike Britanije, dok je Zara nedavno proglašena missicom te zemlje.

Plavokose missice izgledaju više kao sestre nego kao majka i kći. Mnogi često misle da je tako, a dovoljno je pogledati njihove zajedničke fotografije i shvatit ćete zašto.

Cheryl i Zara su poprilično slične, obje su plavokose i jako lijepe. Zbog toga su bile proglašene najljepšima na natjecanjima ljepote. Cheryl je postala Miss Hull 1984. godine, kada je imala 19 godina. Njena kći je postala missica ove godine, a stara je 18 godina.

Kad je njena kći sudjelovala u natjecanju za Miss Britanije, majka Cheryl postala je jako emotivna. Na društvenim mrežama vodila je kampanju svojoj kćeri, a dala joj je i nekoliko korisnih savjeta koji su je odveli do pobjede.

"Mama zna kako funkcioniraju ta natjecanja. To je zaista lijepo, jer možemo razgovarati o svemu i mogu je tražiti savjet o bilo čemu. Bila je divna kad smo prolazile kroz sve to i zaista me podržavala. I inače smo veoma bliske", rekla je nova Miss Britanije za Daily Mail.

Majka i kći privlače pozornost gdje god se pojave, a pitanje je li moguće da je tolika razlika u godinama između njih stalno slušaju.

"To nam se stalno događa. Nedavno smo bile na večeri i svi su mislili da mi je starija sestra", tvrdi Zara.

Osim što bile sretnice kad je riječ o genetici, Zara i Cheryl jako paze na svoj izgled. Mlađa priznaje da jako voli slatko, no trudi se biti umjerena kad je hrana u pitanju, dok njena majka tvrdi da je zahvaljujući pilatesu zadržala liniju koju je imala kad je osvojila titulu prije više od 30 godina. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.