MTV Video Music Awards: Lady Gagi rekordnih 13 nominacija, Eminem ljut na organizatore

LADY GAGA bit će glavna zvijezda dodjele nagrada MTV Video Music Awards, ako je sudeći prema rekordnih 13 nominacija kontroverzne pjevačice. Njen spot "Bad Romance" nominirana je u najjačim kategorijama poput one za najbolji Pop video, najbolji ženski te najbolji Dance Music video.

"Očito MTV nije briga što imam dva velika nastupa na stadionima na drugom kraju zemlje"

Spot "Telephone" koji je snimila s Beyonce nominiran je pak u kategoriji najbolje suradnje. "Počašćena sam u ime svih malih čudovišta i svih opsjednutih čudaka u svemiru", izjavila je Gaga. Njen entuzijazam nije dijelio Eminem koji je drugi po redu sa osam nominacija. "Očito MTV nije briga što imam dva velika nastupa na stadionima na drugom kraju zemlje, samo dan nakon dodjele nagrada. Mislim, doći ću tamo, al nemojte očekivati da će mi biti drago", izjavio je reper.

Neizvjesno u kategoriji najboljeg videa godine

Eminem i Lady Gaga međusobno će se natjecati u kategoriji najboljeg videa godine. Osim njihovih spotova "Telephone" i "Not Afraid", nominirani su i Florence + The Machine "Dog Days Are Over",  B.o.B ft. Hayley William "Airplanes"  te spot "Kings and Queens" grupe 30 Seconds to Mars u kojoj nastupaju Jared Leto te Sarajlija Tomo Miličević.

Justin Beiber nominiran za debitanta godine

Među nominiranima za ovogodišnju dodjelu MTV Video Music Awards nalaze se i Katy Perry sa spotom "California Gurls", Ke$ha s "Tik Tok", Tylor Swift "Fifteen", Usher "OMG", Drake "Find Your Love" te mlađahni Justin Beiber koji je nominiran za najboljeg debitanta godine. Za inovacije i najbolji vizualni dojam nominirani su Gorillaz, Coldplay, Dan Black i The Black Keys. Mnogi su primijetili da na listi nema Black Eyed Peasa kao niti Miley Cyrus čiji su spotovi među najgledanijima na Youtubeu.

MTV je odlučio ceremoniju dodjele premjestiti iz New Yorka u Los Angeles Gibson Theater, a održat će se 12. rujna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.