Muskova ljubav s faksa prodaje rođendanski poklon i dosad neviđene fotke milijardera

Foto: Profimedia

JENNIFER GWYNNE, bivša djevojka Elona Muska koja je s njim hodala dok su bili na faksu, prodaje njegove fotografije. Fotke Muska koji pozira sam, s njom ili s prijateljima dala je na dražbu u aukcijsku kuću RR Auction. Neke od njih javnost ima prilike vidjeti prvi put.

Muska se može vidjeti u opuštenim izdanjima, na večeri, u studentskom domu te kako u zagrljaju s djevojkom leži na kauču.

Osim toga, na prodaju je stavljena i zlatna ogrlica sa smaragdom koju je Musk poklonio Jennifer za rođendan, kao i njegova potpisana rođendanska čestitka.

Čestitka je dosad dosegla cijenu od 10 tisuća dolara, ogrlica nešto više od 7 tisuća dolara, dok je najskuplja fotka trenutno na više od 2 tisuće dolara.

Prekinuo doktorat nakon par dana pa osnovao startup

Musk i Gwynne počeli su se viđati u zimskom semestru akademske godine 1994./1995., kad su oboje živjeli u studentskom domu Quadrangle Sveučilišta Pennsylvania.

Musk je diplomirao 1995., nakon čega je otišao na Stanford na doktorat. Stanford je napustio nakon nekoliko dana, a nedugo nakon toga pokrenuo je svoj prvi startup.

Pročitajte više