Muž Hilary Duff bio na vazektomiji: "Bolje od zubara. 10/10, preporučujem"

Foto: Instagram

Suprug Hilary Duff glazbenik Matthew Koma otkrio je da je bio na vazektomiji i - svima je prepričao svoje iskustvo.

U ponedjeljak je Koma na Instagramu objavio nekoliko fotografija prije operacije. "Dan je vazektomije!!!!" napisao je. Zatim je snimao selfieje dok je čekao zahvat u bolnici. Otkrio je da se osjeća "nabrijano". 

"10/10, preporučujem"

Koma, koji očekuje svoje treće dijete sa suprugom Duff (njezino četvrto), nastavio je pozirati za još jedan selfie u svojoj bolničkoj haljini. "Iskreno, uopće nije loše. Bolje nego ići zubaru sigurno", rekao je.

Zatim je pozirao u gaćama. "10/10, preporučujem", napisao je uz fotografiju na kojoj drži palac prema gore. Također, rekao je da nikad u životu nije konzumirao drogu i da se od tableta osjeća nadrogirano. 

Njegovim objavama tu nije bio kraj. Nakon zahvata Hilary ga je pokupila automobilom kako bi ga odvezla kući. "Zgodna medicinska sestra", napisao je uz sliku iz automobila.

Hilary je trenutno trudna

Pjevačica i glumica Hilary Duff trenutno je trudna. S Matthewom Komom dosad ima dvije kćeri Banks i Mae, a sina Lucu je dobila s bivšim suprugom Mikeom Comriem.

Par se upoznao 2015. godine, kad ga je ona angažirala da joj pomogne oko petog studijskog albuma Breathe In. Vjenčali su se 2019. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.