Muž joj je glavni inženjer na kruzeru, a ona putuje s njim: 4 stvari su mi zabranjene

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Christine Kesteloo na toj je društvenoj mreži ispričala kako je njezin suprug glavni inženjer na jednom brodu, a ona stalno putuje s njim.

Rekla je kako smije ploviti besplatno, sva hrana na brodu za nju je besplatna, a dobiva i, kaže, hrpu povlastica. No objasnila je da postoji nekoliko stvari koje su joj strogo zabranjene. Jedna od njih je kockanje.

"Nije mi dopušteno sjediti za automatom i igrati jer bi izgledalo malo čudno da ja, kao supruga glavnog inženjera, dobijem veliki jackpot. Dakle, ne smijem kockati na brodu", ispričala je Christine u videu na TikToku.

@dutchworld_americangirl I go through four things I can, and cannot do it while living on the cruise ship with my husband #weliveonacruiseship #4things #alaskacruise #cruiseship #cruiseshiplife #cruise #alaska #caribbeancruise #cruiselife #livingstsea #getreadywithme ♬ Chill in a good mood, calm and fun(1263486) - zukisuzuki

Ne napušta brod u isto vrijeme kad i gosti

Kao inženjerova supruga, Christine se smatra gošćom na brodu, ali ima i prava članova posade. Zbog toga joj je dopušteno ulaziti u prostore za goste i posadu na brodu, ali se tad mora pobrinuti da njezina značka bude jasno vidljiva kako nitko ne bi pomislio da je izgubljeni gost. 

Također, poput ostalih članova posade, Christine ne napušta brod u isto vrijeme kad i gosti, već sat vremena kasnije. Mora se držati općeg pravila kada je u pitanju vrijeme veće gužve.

"Ako je bazen krcat, svakako ustanem i ustupim gostima mjesto. To je ispravna stvar. Nekada sam bila direktorica na krstarenjima pa potpuno razumijem kako gostima pružiti najbolje vrijeme koje mogu imati. I ne mislim da je ispravna stvar da član posade zauzme njihovo mjesto", objasnila je.

I na kraju, Christine ne smije putovati bez međunarodnog putničkog zdravstvenog osiguranja. "Budući da živimo u Nizozemskoj, tamo imamo pokrivenost i samo plaćamo nešto više mjesečno", objasnila je. Pratitelji su joj u komentarima pisali kako im se njezin život na brodu čini jako zanimljivim.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.