Na djevojačkoj Maje Šuput otkriveno da je bivša cura Vedrana Ćorluke trudna

Screenshot: Instagram

MAJA ŠUPUT trenutno slavi djevojačku večer u Beogradu sa stilistom Markom Grubnićem i najboljom prijateljicom Lanom Gadžom Čermak, unukom generala Ivana Čermaka.

Dok ostatak ekipe veselo nazdravlja, Lana je priznala da će ona cijeli vikend provesti trijezna jer je trudna.

"Maja Šuput me odabrala kao kumu. Nije mi baš s tim baš pomogla s obzirom na to da moram trpjeti ove žene i ovog jednog muškarca cijeli vikend kao trudnica jedina. E sad nek Bog meni pomogne", priznala je Lana.

Marko Grubnić nazvao ju je svojom omiljenom trudnicom.

Lanu javnost pamti kao bivšu djevojku Vedrana Ćorluke, s kojim je kratko bila 2012. godine, nedugo prije nego što je on upoznao Franku Batelić.

Iako su mediji dotad pratili Vedranovu kratku romansu s unukom generala Ivana Čermaka, čim je ugledao Franku na Zrću, prekid je bio gotova stvar. U člancima iz tog vremena stoji da se tri dana nije odvajao od Franke te je s njom izmjenjivao osmijehe i nježne poglede.

U to vrijeme unuka generala Čermaka vjerojatno je proživljavala pravu noćnu moru jer je bila uvjerena da je ona Čarlijeva djevojka.

"Jedna je francuska spisateljica jednom rekla: 'Volim svoju prošlost. Volim svoju sadašnjost. Nije me sram zbog onoga što sam imala i nisam žalosna što to više nemam.' Ni za čim u životu ne žalim, pa ni za ovim. Za sve postoji neki razlog", rekla je Lana tada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.