Na faksu osvanuo bizarni oglas za posao: "Traži se ljetni dečko"

Ilustracija: Instagram

DOK se Europa priprema za zimu, Australija čeka ljeto, a fotografija jednog oglasa za ljetni posao postala je hit na internetu.

Naime, na zidu Sveučilišta u Aucklandu, najvećeg sveučilišta u Novom Zelandu, osvanuo je oglas u kojem se traži "dečko za ljeto", a koji je izazvao nemir u kampusu te izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama

"Želite li napraviti pozitivnu promjenu u životu, imate puno energije i fizički ste jaki te imate sjajne menadžerske vještine ovo bi mogao biti posao upravo za vas", piše na oglasu "poslodavca" $ugardaddyapplications Ltd.

"Tražimo pouzdanu, iskrenu osobu s dobrom dozom zdravog razuma za mjesto ljetnog dečka koja je ključna u našem timu", piše, a zatim se nabraja lista zahtjeva.

Među njima navodi se kako se traži osoba koja ima vozačku dozvolu, voli pse, ne smije biti inženjer (nije tehnička uloga), ima dobre komunikacijske vještine, ima financijsku sigurnost te ne pleše kao bijelac.

Navodi se i kako će pozitivan stav i dobar smisao za humor pomoći kandidatima da postanu nezamjenjivi dio ekipe. Za prijavu potrebno pak je poslati životopis, fotografiju iz profila, screenshot bankovnih računa ili link na Instagram, i to na adresu sugardaddyapplications@gmail.com, za koju tvrde da je stvarna, prenosi news.com.au.

U oglasu piše i kako će intervjue održati preko Skypea ovaj mjesec, a uspješni kandidat počet će u prosincu.

Oglas je postao hit na Facebooku, gdje su mnogi označili svoje prijatelje i preporučili im da se jave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.