Studenti na faksu poginulog milijardera bančili na partyju s temom dubokog mora

Foto: Profimedia

Sveučilište u Cambridgeu koje je pohađao Hamish Harding, britanski milijarder stradao u nestaloj podmornici Titan, prije dva dana je održao svibanjski bal na temu podmorja, ekskluzivno otkriva MailOnline.

Pembroke May Ball je sadržavao podmornice i zabavne nastupe s temom oceana, a sveučilište je odbilo otkazati ga ili promijeniti temu buduću da je tema odabrana prije nekoliko mjeseci. Harding, nekadašnji student prestižnog sveučilišta, u vrijeme održavanja bala se vodio kao nestao i nije se znalo što se dogodilo s podmornicom u koju je ušao u nedjelju.

Here is the map of our Ball site, as well as the timetable of our food & drink and a look at what non-musical...

Objavljuje Pembroke May BallSrijeda, 21. lipnja 2023.

Studenti su se zabavljali glazbom nautičke tematike uključujući izvedbu pjesme My Heart Will Go On Celine Dion iz filma Titanic. Svibanjski balovi održavaju se na kraju akademske godine u Cambridgeu kao tradicionalna proslava povodom završetka ispita, a fakulteti obično imaju proračune vrijedne stotine tisuća funti.

Oglasili su se priopćenjem

"Svjesni smo zabrinjavajućih vijesti o Hamishu Hardingu. Današnja tema Svibanjskog bala odabrana je prije mnogo mjeseci i da je sada možemo promijeniti, promijenili bismo je. Sve što možemo reći je da se iskreno nadamo da će g. Harding i ostali na podmornici biti pronađeni na sigurnom i dobro. Mislimo na obitelj Harding u ovom vrlo teškom trenutku", napisali su na službenoj web-stranici.

Samo dan kasnije, potvrđeno je da je Harding stradao u imploziji podmornice.

Tema bala najavljena je u veljači, no odbor je nastavio objavljivati ​​slike podmornica i mračnih podvodnih scena i nakon što je njihov bivši student nestao u mraku Atlantika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.