Na Livakovićevoj svadbi 2022. najviše je pažnje ukrala njegova mama Manuela

Foto: Sime Zelic/PIXSELL

NOVOPEČENI roditelji Helena i Dominik Livaković vjenčali su se 18. lipnja 2022. godine u Zadru. Njihovo vjenčanje i danas prozivaju najluksuznijim koje je ikad održano u tom gradu.

Na zadarskom poluotoku s nogometašem i njegovom odabranicom tog su dana slavili brojni prijatelji i suradnici, među kojima je bio i zadarski župan Božidar Longin, kao i bivši zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta. Bio je tu i vlasnik kultnog zadarskog restorana Niko Erik Pavin, kao i brojni Livakovićevi suigrači - Modrić, Vrsaljko, Vida i Subašić. Uzvanike su zabavljali Petar Grašo i Saša Matić, a mladenci su za prvi ples odabrali Grašinu Jel ti reka ko.

Mama privukla najviše pažnje

Ipak, najviše pozornosti tad je privukla Livakovićeva majka Manuela koja je oduševila elegantnim izdanjem. Manuela je Dominika dobila u braku s bivšim državnim tajnikom Zdravkom Livakovićem, nakon kojeg je upoznala zadarskog poduzetnika Krešu Dijana s kojim ima još troje djece. Livakovićevo dijete prvo joj je unuče.

Podsjećamo, mnoge je iznenadila vijest da su vratar hrvatske reprezentacije Dominik Livaković i njegova supruga Helena postali roditelji, s obzirom na to da su trudnoću uspjeli sakriti od javnosti pa gotovo nitko nije ni znao da je lijepa Zagrepčanka u drugom stanju. 

Pročitajte više