Na oglasima osvanuo "najluksuzniji stan u Zagrebu", u njemu je živjela Sanja Duggan

Foto: Index Oglasi/Marko Lukunic/PIXSELL

NA INDEX OGLASIMA je osvanuo luksuzan stan na zagrebačkom Zrinjevcu koji je dugo bio u vlasništvu Sanje Duggan.

Stan se iznajmljuje po cijeni od oko 18.800 kn. Ima 220 metara kvadratnih. "Luksuzno uređen i namješten trosoban stan, na prvom katu odlično održavane zgrade, na mirnoj lokaciji s pogledom na park. Orijentiran pretežno na zapadnu stranu. Sastoji se od kuhinje, ogromnog boravka s kaminom, dvije spavaće sobe, garderobe, prostrane kupaonice, vešeraja...", stoji u opisu stana.

Agencija ga opisuje i kao "možda najluksuzniji stan u Zagrebu".

Oglas možete pogledati ovdje.

Sanja je stan zamijenila kućom, a u njemu su donedavno zatim živjeli Tatjana (često zvana Tanja) Dragović i Vlaho Arbulić, dok je u renovaciji bio njihov stan nekoliko ulica dalje.

Najbogatija Hrvatica

Inače, Sanja Duggan je 2000. godine proglašena najbogatijom Hrvaticom. Iza sebe ima tri braka. Prvog supruga, Amerikanca Demiana Duggana, upoznala je u jednom zagrebačkom kafiću početkom devedesetih, a nakon godinu dana već su bili u braku. Nažalost, on je izgubio bitku s teškom bolešću i preminuo je nekoliko godina nakon vjenčanja. Sanja je nakon njegove smrti nastavila uspješno voditi obiteljski posao.

S poduzetnikom Franom Barbierijem bila je u braku od 2007. do 2010. godine, a prije toga 10 godina u vezi. Zajedno imaju sina. 2019. godine otkrilo se da se razvodi od zagrebačkog poduzetnika Krešimira Čorka nakon četiri godine braka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.