Održana premijera Beyonceinog filma. Nju fotografi nisu uspjeli snimiti

Foto: Profimedia/Instagram

AMERIČKA pjevačica Beyonce (42) u subotu je organizirala premijeru svog filma Renaissance: A Film by Beyonce na Beverly Hillsu, na koju su stigle brojne zvijezde. Paparazzi je nisu uspjeli snimiti jer je Beyonce izbjegla crveni tepih i pojavila se samo u dvorani. Pjevačica je na premijeri bila u društvu svoje najstarije kćeri Blue Ivy (11). 

Podržale je kolegice iz Destiny's Child

Projekcija je održana u kazalištu Samuel Goldwyn, a Beyonce su došle podržati i njezine kolegice iz benda Destiny's Child Kelly Rowland i Michelle Williams. Zanimljiva je činjenica da su na projekciju stigle LaToya Luckett i LaTavia Roberson iz početne postave grupe. 

Bila je to privatna projekcija s gostima koji su dobili pozivnicu koja je navodila samo vrijeme kada ona počinje i kodeks odijevanja koji je zahtijevao da gosti budu glamurozni, prenosi Daily Mail. Prema Varietyju, lokacija kina je gostima otkrivena tek 24 sata prije projekcije. Gostima je savjetovano da se "odvezu do adrese na Beverly Hillsu, gdje su zatim upućeni na mjesto projekcije".

Osim djevojaka iz grupe Destiny's Child, na premijeru su također došle Lizzo, Janelle Monáe, Lori Harvey, Gabrielle Union, zvijezda Male sirene Halle Bailey, Laverne Cox, Niecy Nash-Betts i Tina Knowles.

Prizivajući glamur starog Hollywooda, Lizzo je izgledala elegantno u bijeloj satenskoj haljini i odgovarajućim rukavicama, dok je Laverne blistala u plavom korzetu i dugoj srebrnoj haljini. 

Iako je Beyonce šokirala obožavatelje pojavljivanjem na svjetskoj premijeri Taylor Swift: The Eras Tour u Groveu sredinom listopada, Taylor Swift nije bila prisutna na subotnjoj premijeri, jer je u Brazilu na turneji.

Film Renaissance: A Film by Beyoncé u kinima će se prikazivati od 1. prosinca, a prati njenu svjetsku turneju, od priprema do otvaranja u Stockholmu, koncerata diljem cijele Europe pa sve do zadnjeg nastupa u Kansas Cityju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.