Na RTL idućeg tjedna stiže nova serija, Arija Rizvić glumi ljubavnicu

Foto: Press

Od ponedjeljka 2. rujna gledatelji će na RTL-u moći pratiti novu dramsku seriju Sjene prošlosti. Iznenadni susret četiri prijateljice nakon dvadeset godina, tajne koje polako izlaze na površinu, želja za moći i brojne intrige dovest će do zločina i velike policijske istrage.

Nova dramska serija okupila je mnoga domaća glumačka imena, poput Jelene Perčin, Marine Fernandez, Ane Maras Harmander, Dajane Čuljak, Đorđa Kukuljice, Janka Rakoša, Jasmina Mekića, Matije Kačana, Arije Rizvić te jedne od glumica mlađe generacije Tene Nemet Brankov.

"Vidi dobrotu u svakome"

Tena Nemet Brankov utjelovit će mladu Dariju, koja je tek nedavno postala inspektorica i prvi put radi na velikom slučaju. Bila je u dugoj vezi koja se okončala jer je često bila odsutna i rastresena zbog posla. "Ambiciozna, strastvena, pomalo naivna i neiskusna, ali vrlo detaljna i pravedna u tome što radi. Jedna od njezinih karakteristika je to što vidi dobrotu u svakome i vrlo brzo ostaje razočarana, često i šokirana ljudskim ponašanjem", kaže Tena Nemet Brankov.

Arija o ulozi ljubavnice

Arija Rizvić u seriji je utjelovila trenericu pilatesa Blanku. S Blankom, kaže glumica, ne bi se družila, no rado bi otišla kod nje na trening. "Blanka je jedna mlada djevojka koja je, rekla bih, izgubljena u svom životu. Pilates trenerica je, trenira Martu i Paulu, jako bogate žene. Zaslijepljena je njihovim životima, fascinirana bogatstvom i luksuzom, naizgled savršenim obiteljima... pa odluči postati jedna od njih", rekla je.

"Upliće se u tuđi brak, postaje opsjednuta slikom savršenog života i ne preza ni pred čim da ima to sve - bogatstvo i obitelj. Nije crno-bijela, ima loših strana, eksplozivna je, manipulativna, a s druge strane ima neku osjetljivost i ranjivost, prošlost koja ju je učinila takvom kakva je. Ne bismo se Blanka i ja družile, ali bih rado išla kod nje na trening", opisuje glumica i redateljica Arija Rizvić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.