Na tribinama stadiona stajali ljudi s jezivim izrazima lica. Brzo se otkrio razlog

Screenshot: Twitter

HOROR Smile redatelja Parkera Finna stigao je u kina krajem rujna, a marketinška kampanja kojom je najavljivan postala je hit na internetu zbog glumaca koji su angažirani da na raznim javnim događajima mirno stoje uz jeziv osmijeh na licu.

Kampanja je privukla pažnju zahvaljujući glumcima koji su stajali u publici na nedavnoj bejzbolskoj utakmici u SAD-u s jezivim osmijesima na licima. U spomenutom horor filmu, jezivi osmijesi, kao što su ovi, vjesnici su loših stvari koje će se dogoditi.

Pojavljivali su se u pozadini na nekolicini nedavnih utakmica Major League Baseballa, pa čak i iza voditelja tijekom javljanja uživo za NBC-jevu emisiju Today, a njihov izgled je toliko jeziv da su mnogi ostali preplašeni.

Kampanja dala rezultat

Prepun jezivih trenutaka, uznemirujućih osmijeha i glazbe, film je horor priča o ženi koja počinje svjedočiti čudnim događajima nakon traumatične nesreće. Sosie Bacon igra glavnu ulogu u filmu, liječnicu Rose Cotter čiji se život naglo preokrene te se mora suočiti sa svojom prošlošću kako bi se nosila sa svim čudnim događajima oko sebe.

 

Redatelj Parker Finn priznao je da iako je izgled aktera kampanje prilično strašan, isprva nije bio siguran da će njihovo pojavljivanje na različitim javnim događajima privući pažnju. Ipak, čini se da je neuobičajena marketinška kampanja dala rezultate jer je film u prvom vikendu prikazivanja zaradio 22 milijuna dolara u SAD-u te postao najgledaniji film u američkim kinima.

Pročitajte više