Plaćenici 4 stigli u hrvatska kina, na blockbusteru radio i jedan Hrvat

Foto: Bojan Zibar

Četvrti nastavak kultne franšize s najviše glumačkih zvijezda u povijesti i eksplozivnih kaskaderskih akrobacija, film Plaćenici 4 stigao je u hrvatska kina.

Nastavak kultnog filma obiluje snažnom glumačkom postavom, s legendarnima Sylvesterom Stalloneom, Jasonom Stathamom, Arnoldom Schwarzeneggerom, reperom 50 Centom, Dolphom Lundgrenom, Ruby Rose, Megan Fox i Andyjem Garcijom. U novoj dozi akcije priča prati plaćeničku bandu suočenu s trgovcem oružja koji upravlja snagom goleme privatne vojske. 

Atmosferu prije zagrebačke premijere filma zagrijao je tim poznatog slovenskog kaskadera, producenta i glumca Roka Cvetkova koji je radio na ovom filmskom nastavku s timom od čak devedeset profesionalaca koji su bili glavni izvođači vratolomija u ovom holivudskom spektaklu.

Pomoćnik koordinacije bio Goran Stjepanović iz Osijeka. Njima se pridružio i profesionalni hrvatski stunt-motociklist Matija Podhraški, vlasnik Guinnessovog rekorda u najduljoj vožnji motora dok stoji na glavi. Na premijeri se pojavio i hrvatski boksač Alen Babić.

Znatiželjni posjetitelji su mogli razgledati i izložbu arsenala oružja iz filma koji u redovnu kinodistribuciju u Hrvatskoj kreće sutra.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.