Nagradna igra: Zabljesnite u novogodišnjoj noći uz Posh Fantasy bar i Index!

INDEX i Posh Fantasy bar ostvaruju sve vaše fantazije. Sudjelujte u nagradnoj igri i dočekajte Novu godinu dotjerani kao zvijezda, u haljini jednog od najcjenjenijih hrvatskih dizajnera, Zorana Mrvoša, uz ekskluzivni make up i frizuru, kao i kompletan novogodišnji stajling koji vam daruju Douglas parfumerije. Pitate se kako? Sve što trebate učiniti jest večeras se pojaviti u Posh baru, fotografirati se pred objektivom Indexovog fotografa te svoje podatke ostaviti našoj lijepoj hostesi i pričekati - za dva tjedna naši će posjetitelji birati djevojku koja će uz Index, Posh, Zorana Mrvoša i Douglas zabljesnuti u novogodišnjoj noći!

Nagrađeni će biti i najsretniji među vama koji budu glasali za odabrane djevojke, ali i naše drugo i trećeplasirane djevojke. Za drugoplasiranu ljepoticu smo pripremili mjesec dana neograničenog korištenja svih tretmana centra Corner hotela Sheraton, gdje na wellness odlaze i mnoge hrvatske zvijezde. Ova nagrada, između ostalog, uključuje korištenje wellnessa, spa tretmana, osobnih trenera te ostalih blagodati koje ovaj ekskluzivni centar ljepote svojim klijentima osigurava.  Istu nagradu će dobiti i najsretniji Indexov posjetitelj.

Naša trećeplasirana ljepotica osvaja poklon paket Douglas parfumerija te, naravno, kompletni novogodišnji make up, a primamljive pakete smo pripremili i za ostale glasače, a oni uključuju deset poklon paketa kozmetičkog "asseoarize" Elite.

Djevojke, dođite večeras u Posh, i zabljesnite u novogodišnjoj noći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.