Najbolja prijateljica Jennifer Lopez u svojoj knjizi otkrila najveće tajne Scijentološke crkve

Screenshot: YouTube

GLUMICA Leah Remini odlučila je u svojoj knjizi "Preživjeti Hollywood i Scijentologiju" iznijeti dobro čuvane tajne crkve, čiji je bila član od djetinjstva. U jednom dijelu knjige pažnju je posvetila najpoznatijem članu te crkve, Tomu Cruiseu i njegovoj bivšoj supruzi Katie Holmes.

Remini, inače najbolja prijateljica Jennifer Lopez, opisala je incident koji se dogodio prije deset godina i koji je bio početak kraja njenog članstva u crkvi. Rečeno joj je da ode u kuću Toma Cruisea i nauči ga plesati salsu. Tamo je došla sa suprugom, a oboje su primijetili Tomovo napadno ponašanje, kao da ih je želio uvjeriti da su pravi ljubavni par. Cijelo vrijeme je na silu ljubio Katie i stalno je dirao.

Remini je njegovo ponašanje prokomentirala riječima: "Možda biste trebali unajmiti sobu nastavite li s tim", a Cruise je to shvatio kao uvredu.

S obzirom na to da je visokopozicioniran u crkvi, nakon što je prijavio njen komentar vodstvu crkve, ona je počela imati probleme.

"Ako ste kritizirali Toma, kritizirali ste i crkvu. Postali ste oličenje zla", ispričala je.

Ispričala je i da su Tom i Katie tijekom jedne večere ostavili tada sedmomjesečnu kćer Suri da plače na podu kupaonice, a gosti su cijelu večer slušali njene urlike. Kad je otišla vidjeti je li s bebom sve u redu, zatekla je tri žene, među kojima i Tomovu sestru, kako zure u dijete, uvjerene da je reinkarnacija 'L Rona Hubbarda, osnivača crkve.

Na vjenčanje Toma i Katie stigla je djecom koju je glumac posvojio tijekom braka s Nicole Kidman.

"Pitala sam ih jesu li nedavno vidjeli majku. Bella mi je odgovorila: 'Nisam i neću, ako imam izbora. Naša mama je jebena supresivna osoba", ispričala je Remini.

Supresivna osoba je termin kojim se označava neprijatelj Scijentološke crkve.

Dodala je da su se svi čudili i tome što je Tom za vjenčanje s Katie izabrao pjesmu iz filma "Top Gun" "You've Lost That Lovin' Feelin". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.