Glupe (i jako bolne) stvari koje su likovi radili da dokažu da su "pravi muškarci"

Foto: Gulliver Image/Getty Images

MUŠKARCI često imaju potrebu za natjecanjem i dokazivanjem pred svojim prijateljima pa su skloni ponekad napraviti i stvari koje mnogi smatraju glupima i opasnima samo da bi potvrdili da su pravi frajeri. 

Na Redditu se ovih dana pojavila tema u kojoj je netko pitao muškarce što je najgluplje što su ikad učinili da dokažu svoju muškost, a do sad je dobio gotovo pet tisuća odgovora. 

1. Skok s balkona

"Skočio je s balkona na kamenito tlo. Prvi put kad je to napravio, prošao je samo s nekoliko ogrebotina. Drugi put je slomio nogu, ali nije htio priznati da mu treba liječnička pomoć sve dok se 24 sata kasnije nije onesvijestio od bolova."

2. Rukavice su za pičkice

"Znam frajera koji je tvrdio da su rukavice za pećnicu za pičkice i vadio vreli pleh s pizzom golim rukama iz pećnice."

3. Trampolin

"Skočio je na trampolin s drugog kata kako bi dokazao da su njegovi trbušnjaci i leđni mišići dovoljno jaki da ublaže pad."

4. Pojeo pčelu

"Jedan klinac u mojoj školi je pojeo pčelu da dokaže da ih se ne boji."

5. Ne treba mu pomoć

"Ja sam konobar. Jedan moj kolega je rekao da mu ne treba pomoć. Na jednoj ruci je pokušao ponijeti tacnu s 15 pića i dva puna lončića kave. Razbio je sve čaše. Nisam ga vidio nakon te smjene."

6. Mobitel

"Znam lika koji je razbio mobitel i onda odbio uzeti onaj koji mu je prijatelj htio besplatno dati jer je imao onu olovčicu. Rekao je da pravi muškarci to ne koriste."

7. Otkaz

"Moj bivši je dao otkaz jer mu se nije svidjelo što mu je šef mlađi od njega."

8. Borba

"Kad sam bila na faksu, ekipa iz bratstva je imala igru u kojoj su se dva frajera borila tako da su jedan drugog naizmjenično udarali nogom u testise. Tko bi izdržao dulje, bio je pobjednik."

9. Usrao se

"Lik se usrao u gaće jer je htio prdnuti kao pravi muškarac. Pokazalo se da nije samo prdnuo."

10. Zapalio se

"Pošpricao si je nogu dezodoransom i zapalio je. Ostale su mu opekotine. Htio nam je pokazati koliko je opasan."

11. Klamerica

"Zaklamao si je nogu klamericom za drvo kako bi dokazao da on ne osjeća bol 'kao svi drugi ljudi'. Pokazalo se da osjeća."

12. Ne nosi masku

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.