Najgori spoj slavne glumice: "Ponudio mi je prsten, ali ne onaj za prste..."

Screenshot: YouTube

GOSTUJUĆI u talk-showu Jimmyja Kimmela, glumica Melissa McCarthy prisjetila se najgoreg spoja u svom životu, ujedno i posljednjeg prije nego što je upoznala svog današnjeg supruga, redatelja Bena Falconea. Večer je počela dosta loše, a završila pravim fijaskom, zbog čega je Melissa doslovno pobjegla kući.

Na spoj je otišla s muškarcem kojem je iznos večere, čini se, bio puno važniji od same Melisse. Kad je čuo da sendvič s piletinom košta šest dolara, panično je počeo računati i objasnio joj da kući isti taj sendvič može složiti za samo dva dolara. Slično je bilo i s pićem. 

"To je i dalje bolji dio večeri", priča Melissa i dodaje da ga u tom trenu još nije bila prekrižila. "Kad smo došli do mog stana, već nije bilo dobro, stalno je pričao o novcu, iako sam platila ja. Pokazao je na svoj ruksak i rekao mi da ima nešto u njemu. Mislila sam da je palica i da će me istući", kaže Melissa.

"Rekao mi je: Dobio sam to od jednog tipa na poslu... To je prsten. Samo ću vam reći da to nije prsten za prste", rekla je glumica te dobro nasmijala Kimmela i publiku, aludirajući na intimno pomagalo. "Rekao mi je to nasred prometne ulice... I nabavio ga je od tipa na poslu, nije bio čak ni nov", prisjetila se Melissa i dodala da je nakon toga rekla "ne, hvala" i potrčala uz stepenice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.