Najljepša princeza ima i nestašnu stranu: Klubovi, zabave i alkohol na kraljevski način

Foto: Instagram

NA SPOMEN britanske kraljevske obitelji većini ljudi će prije pasti na um uštogljeni protokoli, veliki balovi i komplicirane haljine, nego što će ih asocirati na zabavu, opuštenost i noćne klubove. No, Amelia Windsor dobro se snalazi i u jednom i u drugom.

Časopis Tatler proglasio ju je najljepšom članicom kraljevske obitelji, no svojim ponašanjem više nalikuje na tipičnu mladu djevojku nego na princezu. Na svom Instagramu objavljuje fotografije izlazaka, klubova i noćnih provoda.

To zapravo nije ništa neobično za njenu stranu obitelji – Helen Taylor, Amelijina teta, bila je poznata po ludim provodima i priznala je da je u mladosti imala nebrojene ljubavne avanture.

Također, Amelijina prabaka Marina Kent bila je vrlo poznata i izvan kraljevskih krugova, toliko da su i slavni Kinksi napisali pjesmu "She's Bought a Hat Like Princess Marina" baš o njoj.

No, Amelia njeguje i svoju akademsku stranu. Studira francuski i talijanski u Edinburghu, a uči i latinski. Navodno je pravi knjiški moljac, a njeni prijatelji tvrde da je vrlo mirna i tiha. Čini se da je našla pravi način kako pomiriti svoju mirnu i divlju stranu.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.