Najljepša Srpkinja o odrastanju: U 6 ujutro smo čekali u redu za šećer i kruh

Foto: Instagram

MANEKENKA Sofija Milošević, koju mnogi smatraju najljepšom Srpkinjom, progovorila je o svom odrastanju bez oca i djetinjstvu koje je bilo daleko od luksuza u kojem sada uživa.

"To što nisam imala tatu tjeralo me da idem naprijed, da se ostvarim i dokažem", otkrila je Sofija za Hit Informer te dodala kako smatra da njezin zaručnik, nogometaš Luka Jović, nikada ne bi zanemario dijete.

"Voljela bih zauvijek našu obitelj držati na okupu. Kada sam vidjela Luku s njegovim sinom, znala sam da je on čovjek koji nikad ne bi mogao zanemariti svoje dijete", dodala je. 

Sofija i Luka roditelji su šestomjesečnog sina Alekseja, a manekenka je otkrila kako Luka želi još djece.

"Čim sam rodila Alekseja, pitao me: 'Kada ćemo imati drugu bebu?' Ne bismo voljeli napraviti veliku razliku među djecom. On je oduvijek sanjao da bude mladi tata, a htio bi da mu rodim cijeli nogometni tim sinova. Ja bih ipak voljela da dobijemo kćer", kazala je i prisjetila se svog djetinjstva. 

"Mama nas je budila u 6 ujutro da prije škole čekamo u redu za šećer i kruh. Brat i ja smo išli odvojeno da bismo mogli kupiti dovoljno kruha, mlijeka... Danas, kada se toga sjetim, sve djeluje kao noćna mora, ali dok sam bila dijete, to nisam smatrala dramatično. Bez obzira na sve te ružne stvari, imala sam prelijepo djetinjstvo. Djed Milorad nas je budio dok je bio mrak i traktorom nas vodio da beremo kukuruz. Ništa mi nije bilo teško. Radila sam sve kućne poslove. Prala sam tegle za zimnicu s bakom Kosom, skupljala sam šljive za rakiju i pekmez", prisjetila se manekenka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.