Najljepša Srpkinja o vezi s nogometašem: Prohodali smo kad mu je sin imao 4 mjeseca

Foto: Instagram

SRPSKA manekenka Sofija Milošević dala je prvi televizijski intervju nakon porođaja. Djevojka Luke Jovića koja je nedavno rodila sina Alekseja gostovala je u jutarnjem programu na srpskoj Prvoj televiziji, a otkrila je mnogo o početku svoje veze s nogometašem Reala.

Najprije je otkrila da su dugo skrivali svoju vezu.

"Krili smo koliko god smo mogli jer je njegova situacija s bivšom djevojkom bila komplicirana, a već su počeli napisi da ja razaram tuđe brakove, što uopće nije bilo točno jer njih dvoje tada nisu bili zajedno", rekla je.

Dodala je da je ona i od svoje mame skrivala tko joj je dečko.

"Malo je nezahvalno bilo sve objašnjavati jer je on imao sina Davida koji je tada imao četiri mjeseca i kako da objasnim svima njegovu situaciju s bivšom djevojkom?" pojasnila je.

Otkrila je da su se već trebali vjenčati, ali sve su usporili zbog koronavirusa.

"Kada se situacija riješi da nam makar kumovi mogu doći, bit će ovo makar pred matičarem. Jedan kum je u Americi, a drugi ima koronu", pojasnila je.

Negirala je da su platili golem novac za njen porođaj, kao što se tvrdilo.

"Iskreno to mi je toliko skandalozno čitati o tim ciframa. Dobila sam zdravstveno osiguranje preko Lukinog kluba, ništa nismo platili, dobili smo samo patronažnu sestru. Nismo netko tko se razbacuje u današnje vrijeme", rekla je.

Osvrnula se i na prozivke na račun svog izgleda.

"Mnogo ljudi me pita za kilažu, ali mislim da je genetika u pitanju. Znam da govore kako se fotošopiram, ali eto čudo je stvarno da sam tako brzo izgubila na kilaži, je li samo genetika, ne znam, ali isto ima i napornih treninga i prehrane pa je sve zajedno", rekla je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.