"Najljepši pas na svijetu": Jazavčar chefa Ivana Pažanina očarao njegove pratitelje

Foto: Instagram

POZNATI televizijski chef Ivan Pažanin na društvenim mrežama sa svojim pratiteljima često dijeli trenutke iz svakodnevnog života, a njegovi fanovi oduševljeni su njegovim ljubimcem - jazavčarom Pjerom.

Maleni jazavčar Pjer ušao je u njegov život prije nešto više od godinu dana, a dvojac se trenutno nalazi na Visu. Upravo ondje je nastao video koji je Pažanin objavio na svom Instagramu, a u kojem njegov četveronožni prijatelj pliva između Pažanina i njegovog prijatelja udaljenog nekoliko metara. I tako u krug. Pritom daje sve od sebe veslajući svojim kratkim nožicama i poprilično je brz, a cijelo vrijeme ne prestaje zadovoljno mahati repom.

Objava je izmamila brojne oduševljene komentare chefovih pratitelja. "Dušica preslatka", "Najljepši pas na svijetu", "A repić ne staje", "Ponosni otac", samo su neki od komentara koji su se našli ispod objave šarmantnog kuhara.

U komentarima se Pažaninu javila i bivša pjevačica, poduzetnica i kuharica Lana Klingor Mihić. "O didino zjato naučilo plivat", napisala je.

Pročitajte više