Najmlađi Todorić dobio treće dijete, njegova Milica rodila je djevojčicu

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

IVAN TODORIĆ dobio je treće dijete s bivšom srpskom manekenkom Milicom Mihajlović. Par je dobio djevojčicu. Sretnu vijest otkrila je na Instagramu Ivanova sestra Iva Todorić.

"Dobrodošla na svijet, malena. Šesti put teta", napisala je Iva uz fotografiju bebe koju drži za ruku.

Inače, Ivan i Milica otprije imaju kćer Ariju i sina Vida

Milica i Ivan upoznali se 2009. godine

O Milici se ne zna puno. Poznato je da su se ona i Ivan upoznali 2009. godine u New Yorku dok je ona nosila reviju, a on je u Velikoj Jabuci boravio zbog posla. Index je tada prvi objavio da je najmlađi sin kontroverznog poduzetnika Ivice Todorića po Miami Beachu prošetao s djevojkom Milicom, s kojom je bio u vezi šest mjeseci.

Milica je ostatak obitelji upoznala na svadbi sina bivšeg premijera Nikice Valentića, a ubrzo je počela sve češće boraviti u Kulmerovim dvorima. Manekenstvom se počela baviti sa 16 godina, a srpski mediji pisali su da joj je direktor modne agencije Women Dejan Marković prišao u Budvi i ponudio posao.

Osim što se bavila manekenstvom, studirala je na Fakultetu organizacijskih nauka, a svoju privatnost uspjela je sačuvati i nakon što je ušla u klan Todorićevih. O njenoj vezi s Ivanom znalo se samo da su u srpnju 2013. godine prekinuli, a potom se pomirili pola godine kasnije, na proslavi Miličinog rođendana u Beču.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.