Najtraženiji frajer s Tindera dao tri savjeta za upoznavanje na dejting aplikacijama

Foto: Instagram

STEFAN-PIERRE TOMLIN, muškarac koji je 2017. godine proglašen najomiljenijim na Tinderu jer je imao najviše desnih svajpova na svijetu, izjavio je da koristi ChatGPT i AI tehnologiju kako bi pomogao brojnim muškarcima pronaći ljubav, piše Independent.

"Moji klijenti koriste umjetnu inteligenciju i moju obuku kako bi svoje spojeve pretvorili u ispunjenu, dugotrajnu vezu", opisao je i otkrio da uz pomoć Al-ja uredi fotografije i biografije muškarcima koji ga angažiraju preko njegove stranice Celebrity Love Coach.

Tri savjeta za upoznavanje na dejting aplikacijama

32-godišnji pilot i model iz Londona samcima je dao tri savjeta za upoznavanje na dejting aplikacijama. Preporučio im je da uvijek traže videopozive prije prvog spoja, šalju zabavnu prvu poruku i koriste samo fotografije sebe na svojim profilima.

"Vaša prva poruka trebala bi biti neko zabavno, otvoreno pitanje, a ne samo 'hej'. Nemojte stavljati fotografije drugih ljudi na svoje profile. Poželjno je da imate i fotografije na kojima se vide vaši hobiji, a ne samo fotke na kojima izlazite i pijete", savjetovao je.

Stefan je poručio muškarcima koji samo traže veze za jednu noć da se prema drugima ponašaju onako kako žele da se drugi prema njima ponašaju. "Nemojte upoznati nekoga samo da biste spavali s njim, trebali biste pokušati saznati više o toj osobi kako biste vidjeli jeste li kompatibilni", poručio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.