Najpoznatija srpska blogerica o ugradnji silikona: "Suze su mi tekle od bolova"

Foto: Instagram

NAJPOZNATIJA srpska blogerica Zorana Jovanović Zorannah priznala je da je posjetila kirurga i povećala grudi, a u snimci koju je objavila na YouTubeu otkrila je da su nakon operacije bolovi bili gotovo neizdrživi.

"Prvog dana nakon operacije ustala sam jednom iz kreveta da odem do toaleta. Ta bol... kao da mi je s desne strane netko zario nešto užareno, mene je to toliko zaboljelo. Prvih nekoliko dana ne možete ustati sami, mora netko gurnuti vas odozada, a meni je to radila medicinska sestra. Trebalo mi je sto godina da odem do toaleta, a kad sam se vratila u krevet moj mozak je znao da ja više neću ustati tog dana jer me je to toliko zaboljelo", rekla je.

Dodala je da nije spavala, a sljedećeg dana bilo je i bolnije.

"Sutra ujutro sam išla kući iz bolnice, a prije toga sam ustala jesti i kada me je sestra podigla meni je ta bol bila još gora, suze su mi lijevale. Vratila sam se u krevet i rekla "Ja ne idem nigdje, mene ovo jako boli, ja moram sjediti nema šanse da ustanem'", ispričala je.

Ni kod kuće se bol nije smanjila.

"Prvi dan kad sam došla kući je bio katastrofa, smjenjivali su se ljudi koji su mi donosili hranu, a ja sama nisam mogla ništa napraviti, ni ruku pomaknuti", rekla je.

Otkrila je i razlog zbog kojeg je ugradila silikone u grudi.

"Moje grudi su i dalje relativno male. Stavila sam najmanje moguće za moje tijelo, a razlog je bio jednostavan. Ja ne nosim grudnjak nikada i gravitacija je odradila svoje. Da bih nastavila ne nositi ga morala sam napraviti ovo", priznala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.