Slavni komičar priznao da je masturbirao ispred pet žena: "Te žene su mi se divile"

Foto: Wenn

NAKON što ga je pet žena javno optužilo da ih se seksualno uznemiravao masturbirajući pred njima, komičar Louis C.K. odlučio je progovoriti te je u američkim medijima osvanulo otvoreno pismo u kojemu potvrđuje navode o uznemiravanju.

U priopćenju koje je Louis C.K. poslao američkim medijima komičar je napisao da je istina ono što su žene rekle novinarima i da je on u to vrijeme smatrao da u tome nema ništa loše.

>>Pet žena optužilo najpoznatijeg komičara današnjice: "Izvadio je penis i počeo masturbirati"<<

"Ove priče su istinite. Mislio sam da je ono što radim OK jer nikada nisam pokazao svoj penis, a da nisam pitao prije. Međutim, kasnije sam kroz život shvatio da, kada imate moć nad nekom osobom, vaše pitanje nije pitanje nego naredba", napisao je Louis i dodao da su mu se žene koje je uznemiravao u to vrijeme divile.

"Kada sam vidio optužbe, shvatio sam da mi se nisu divile, nego su me se bojale, ali ja u tom trenutku jednostavno nisam razmišljao tako. Ne mogu shvatiti bol koju sam im nanio, ali volio bih da sam bio dobar primjer i da sam ih učio poslu", kaže slavni komičar.

Dodao je da mu je jako žao svih ljudi koji su povrijeđeni u ovoj priči. Svjestan je da su optužbe za seksualno uznemiravanje uništile brojne njegove projekte te se ispričao svom menadžeru zbog negativnog publiciteta. 

"Povrijedio sam svoju obitelj, prijatelje, svoju djecu i njihovu majku. Kroz cijelu karijeru pričao sam sve što sam želio, a sada je vrijeme za korak unatrag. Vrijeme je da slušam", poručio je slavni komičar na kraju priopćenja.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.