Najpoznatijoj srpskoj influencerici ukraden kofer u vlaku: "Unutra su osobne stvari"

Foto: Instagram

Najpoznatija srpska influencerica Tamara Kalinić požalila se na neugodno iskustvo na putu za Milano. Nepoznati muškarac joj je u vlaku ukrao kofer s osobnim stvarima. Na Instagramu je objavila fotografiju kofera i poručila da će dati 5000 eura onome tko nađe lopova. 

"Unutra nije bilo nakita, satova, Hermes torbica ili ičega takvog, samo stvari koje volim i do kojih mi je stalo. Samo neke osobne stvari, šminka i tri kamere kojima snimam videe i fotografije. Kofer ima moje inicijale pa nije previše vrijedan za preprodaju. Ako ga itko vidi u Milanu - nudim 5000 eura nagrade ako predate lika koji ga je ukrao", napisala je Tamara. Potom je dodala da je u koferu ipak bila skupa odjeća, torba i cipele, za koje je, kako kaže, jako vezana. 

Inače, Tamaru su prije tri godine opljačkali u njenom domu u Parizu. Provalnici su, dok Tamare nije bilo u stanu, ušli u njen dom kroz prozor koji gleda na unutarnje dvorište. Tada su joj ukradene stvari u vrijednosti od oko 2.2 milijuna kuna. Provalnici su uzeli njene skupocjene satove, dizajnerske torbice i druge luksuzne predmete.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.