Najpraćenija žena na Instagramu viđena na večeri sa Zaynom Malikom. U vezi su?

Foto: Instagram

GLUMICA, pjevačica i najpraćenija žena na Instagramu Selena Gomez viđena je s britanskim pjevačem Zaynom Malikom na večeri u New Yorku, zbog čega su njihovi obožavatelji počeli šuškati da su u vezi.

Vijest o njihovom izlasku postala je viralna na TikToku nakon što je korisnica @klarissa.mpeg podijelila screenshot poruka sa svojom prijateljicom, koja je tvrdila da je usluživala par u neimenovanom restoranu u gradu.

Nakon što je Klarissa objasnila da i ona i njezina prijateljica rade na mjestima u kojima slavni često zalaze, podijelila je snimku zaslona njihovog razgovora, a u jednoj od poruka prijateljica je napisala: "Reci mi da si i ti vidjela kako su Selena Gomez i Zayn upravo ušli u restoran držeći se ruke i izgledajući zaljubljeno. Ja sam ih posjela."

@klarissa.mpeg #fyp #greenscreen #selenagomez #zaynmalik ♬ original sound - Klarissa Garcia

Večera dolazi tjednima nakon što su obožavatelji na Twitteru primijetili da je Gomez nedavno ponovno zapratila Malika na Instagramu. Ona je također samo jedan od 18 profila koje Zayn prati na toj društvenoj mreži.

Fanovi su se također prisjetili i trenutka s crvenog tepiha iz ranih 2010-ih, kada su novinari pitali Selenu kojeg bi člana One Directiona najradije poljubila, na što je ona odgovorila Zayna.

Selena je nedavno bila povezivana s Drewom Taggartom iz Chainsmokersa nakon što su njih dvoje viđeni zajedno u kuglani u siječnju. Ipak, pjevačica je uskoro videom demantirala glasine o njihovoj romansi.

Zayn Malik ranije je bio u vezi s manekenkom Gigi Hadid, s kojom je dobio kćerkicu Khai. Bivši par se razišao krajem 2021., nakon što je Gigina majka Yolanda Hadid optužila Zayna da ju je udario.