Najveći glas naše generacije u filmskom kino spektaklu!

Foto: Press

OD 21. PROSINCA domaća kino publika imat će priliku proslaviti izvanredan život iza legendarnog glasa u filmskom spektaklu "I Wanna Dance With Somebody: Film o Whitney Houston".

U filmu imamo priliku vidjeti različite detalje iz Whitneyine karijere i života. Njezin otac, John Russell, ujedno i njezin menadžer, teško je pronalazio ravnotežu između njihovog obiteljskog i poslovnog odnosa. Tu u centar pažnje dolazi Whitneyina veza s glazbenikom Bobbyjem Brownom s kojim naposljetku i zasniva obitelj. Ipak, glazba je ono što je Whitney obilježila. I ono što je obilježilo Whitney. Finalni trailer filma u znaku je bezvremenskog hita "I Will Always Love You" iz filma "The Bodyguard" u kojem je Whitney ostvarila svoj glumački prvijenac. Sve što znamo o ovom dugoočekivanom filmu jasno daje do znanja kako glazba za Whitney Houston nema nikakvih granica, a pozornica je mjesto gdje uspješno pronalazi sebe i svoju svrhu.

Velika očekivanja za ovaj film podgrijana su činjenicom da je scenarist Anthony McCarten koji ima 4 nominacije za nagradu Oscar te koji je scenarist filma Bohemian Rhapsody. Uz redateljicu Kasi Lemmons i glumačku postavu u kojoj se ističu Naomi Ackie, Stanley Tucci i Ashton Sanders, sigurno je kako će ova glazbena biografija  oduševiti ne samo Whitneyine obožavatelje već i široku kino publiku. Emocije, život, pjesma i pozornica - otkrijte Whitney Houston kakvu još niste upoznali od 21. prosinca samo u kinima.

I Wanna Dance with Somebody: Film o Whitney Houston je snažna i trijumfalna proslava neusporedive Whitney Houston. Film redateljice Kasi Lemmons i scenarista Anthonyja McCartena, 4 puta nominiranog za nagradu Oscar®, producenta Clivea Davisa, legendarnog glazbenog menadžera, i glumice Naomi Ackie, dobitnice BAFTA Award®, prikazuje portret bez ograničenja kompleksne i dinamične žene iza legendarnog The Voicea. Od djevojke u zboru iz New Jerseya do jednog od najprodavanijih i najnagrađivanijih glazbenih umjetnika svih vremena publika će biti odvedena na inspirativno, dirljivo i vrlo emotivno putovanje kroz Whitneyin život i karijeru, uz zapanjujuće izvedbe i soundtrack najomiljenijih hitova ikone kakve ih do sad još niste čuli. Don’t you wanna dance?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.