Najzgodniji hrvatski zet i njegova supruga Iris dobili drugo dijete

Foto/Screenshot: Instagram

POBJEDNIK prošlogodišnje sezone showa Ples sa zvijezdama Pedro Soltz i njegova supruga Iris Cekuš dobili su drugo dijete, djevojčicu Isabellu Marie. Sretnu vijest je Pedro objavio na svom Instagram profilu, gdje je stavio nekoliko fotografija malene crnokose djevojčice i snimki na kojima je i njegova supruga. 

"Isabella Marie Soltz je rođena 10/03/2023 u 03:14 sa 3 kg i 48 cm. Mama je prava lavica, a Isabella je toliko slatka da ne mogu ni opisati riječima. Osim kasnonoćnog iznenađenja, sve je teklo glatko i naša su srca puna ljubavi i zahvalnosti. Hoće li Bella biti sportašica, holivudska zvijezda, znanstvenica ili predsjednica Hrvatske još ne znamo...ali mi smo tu u potpunosti za nju. Svijet je danas bolje mjesto", napisao je u opisu objave.

Kako je otkrio u Instagram Storyjima, jučerašnji dan proveli su vani, a umjesto ručka, Iris Cekuš je odabrala sladoled. Usred noći krenuli su trudovi, nakon čega su se uputili prema bolnici, no zbog bolničkih pravila Pedro nije mogao biti uz Iris u rađaonici, stoga je bio s njom ispred vrata i to preko mobitela.

Par je prošle godine proslavio petu godišnjicu braka. Upoznali su se 2010. u Milanu na snimanju kampanje za luksuzni talijanski brend, a osim Isabelle Marie imaju i kćerkicu Laru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.