Nakon 36 godina otkriveno koja scena seksa iz filma Maratonci trče počasni krug nikad nije emitirana

Screenshot: Youtube

PROŠLO je čak 36 godina od premijere kultnog filma Maratonci trče počasni krug, a mnogi ne znaju da je jedna scena iz filma izbačena malo prije emitiranja.

Radi se o sceni u kojoj sluškinja Olja, koju glumi Melita Bihali, leži gola u krevetu s Aksentijem Topalovićem kojeg igra Mija Aleksić.

Nitko u Jugoslaviji to nije vidio: Nakon 35 godina otkrivena tajna filma Maratonci trče počasni krug

"Snimatelj Boža Nikolić inzistirao je da Mija povuče plahtu i da ja ostanem gola. Nisam pristala na to, jer se nismo tako dogovorili prije snimanja. Pobjegla sam ogrnuta plahtom u kut. Scena je bila veoma simpatična uz Batino pitanje koje je uslijedilo: 'Deda, mogu li bar da gledam?'", ispričala je Melita.

Iako je dio tog snimljen, Mija Aleksić se pokazao kao džentlmen i stao u njenu zaštitu, tvrdi Melita.

Tužna priča zvijezde filma Maratonci trče počasni krug: Ostala sam sama na svijetu

"Onda je Mija Aleksić stao u moju zaštitu rekavši da me ostavi na miru, jer nije bio takav dogovor. Zahvalna sam mu i dan-danas", kaže glumica kojoj je danas 79 godina.

Njen je lik trebao biti predstavljen kao osoba koja Topalovićima služi za sve pa i za seks, ali glumici se to baš i nije svidjelo, piše srpski Blic.

Priznala je da je i sama bila iznenađena scenom u kojoj je Mića Tomić uvlači u kadu i trga joj bluzu jer ta se scena navodno nije trebala tako odigrati.  

"Na toj sceni se stalno inzistira, što mi negdje i smeta. Vidjela sam po gradu da je ona na svakom DVD-u na naslovnoj strani. Moram vam otkriti da taj kadar nije trebao izgledati tako, već je Mića Tomić, u dogovoru s redateljem Šijanom, meni rasparao bluzu dok me uvlačio u kadu u kojoj se kupao. Ipak, scena je ispala veoma simpatična i spontana, upravo zbog toga što ja nisam znala za njihov dogovor i bila sam iznenađena. Naravno, nisam se naljutila na njih", ispričala je Melita u jednom intervjuu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.