Nakon bolnog razvoda, kći najbogatije Hrvatice pokazala novog dečka iz kriminalne obitelji

Foto: Splash

NAKON bolnog razvoda od milijunaša Jamesa Stunta ljetos, Petra Ecclestone ponovno je zaljubljena, a s novim dečkom dočekala je i Novu godinu.

Bogata nasljednica (29) u vezi je sa Samom Palmerom, kojeg je upoznala preko biznismena Jaya Rutlanda, supruga svoje sestre Tamare.

Sam je bivši električar i prodavač rabljenih automobila, a tabloidi su se već raspisali o njegovoj kriminalnoj obitelji. Naime, otac mu je deset mjeseci proveo u zatvoru zbog prevare, a šogor 12 zbog švercanja droge u Europi, piše Daily Mail.

I Petrin bivši suprug imao je problema sa zakonom, on je naime optužen za pranje novca.

Petra, Tamara, Jay i Sam zajedno su dočekali novu godinu u jednom restoranu u Los Angelesu. Petra i Sam izašli su držeći se za ruke, a viđeni su zajedno nedavno i u Londonu.

Kako je Sam dugogodišnji obiteljski prijatelj, četvorka je u listopadu zajedno uživala na odmoru u Dubaiju. Inače, vjenčanje Petre Ecclestone i njezinog bivšeg supruga Jamesa Stunta bilo je jedno od ekstravagantnijih i romantičnijih vjenčanja.

Vjenčali su se u talijanskom dvorcu, a na svadbi su im zapjevale brojne zvijezde današnjice. Cijena vjenčanja iznosila je 12 milijuna britanskih funti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.