Nakon kritika na račun njenog izgleda Adriana Lima opušteno prošetala bez šminke

Foto: Profimedia

Adriana Lima snimljena je bez šminke tijekom šetnje u LA-u sa suprugom nakon što je iznenadila obožavatelje izgledom na crvenom tepihu. 42-godišnja manekenka nosila je crnu majicu s kapuljačom, tajice i tenisice dok je nasmijana šetala s Andreom Lemmersom i njihovim psom.

Brazilka je glavna tema ovih dana nakon što se nedavno pojavila na premijeri filma The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes, a pažnju je ukrao njezin izgled. Mnogi misle da je imala zahvat fox eyes, koji je trend u svijetu i isprobale su ga mnoge zvijezde.

Odgovorila na kritike slikom bez šminke

"Što joj je s licem?", "Odmah moram saznati što se dogodilo s licem Adriane Lime", neki su od komentara na internetu. Lima je kao odgovor na kritike objavila sliku bez šminke. 

"Lice umorne mame jedne tinejdžerice, dva predtinejdžera, jednog aktivnog dječaka, jednogodišnjaka koji uči hodati i tri psa... Hvala na brizi", napisala je uz fotografiju. 

Inače, Lima ima troje djece. Kćeri Valentinu (13) i Siennu (10) dobila je u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem (44). Prošle godine dobila je svoje treće dijete, sina Cyana, s filmskim producentom Andreom Lemmersom (42). 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.