Nakon nekoliko godina na Instagramu se pojavila fotka slavne pjevačice

Foto: Instagram

NOVOZELANDSKA pjevačica s hrvatskim državljanstvom Lorde godinama ništa nije objavila na Instagramu, a njezine fanove sad je iznenadila njena fotografija koja se pojavila na toj društvenoj mreži.

Lorde koja je 2017. dobila hrvatsko državljanstvo na Instagramu s 6.8 milijuna pratitelja ima tek tri objave, od kojih je posljednja iz 2018. godine. Oglašavala se nije još od promocije svog posljednjeg albuma prije nekoliko godina.

Pjevačicu pravog imena Ella Yelich-O’Connor snimio je prijatelj, novozelandski food blogger Albert Cho, u jednom restoranu u Aucklandu povodom svog rođendana.

Inače, pjevačica je nešto aktivnija na svom tajnom Instagram računu, onionringworldwide, na kojem ocjenjuje luk koji je isprobala na svojim putovanjima, no ni tamo ništa nije objavila od kraja prošle godine.

Embed from Getty Images

Svojedobno rekla je kako se udaljila od društvenih mreža jer je osjećala da gubi slobodnu volju, ali i zbog stresa kojeg je osjećala.

Lorde se proslavila još kao tinejdžerica. Otad je izdala dva albuma, osvojila dva Grammyja te putovala svijetom, no sad živi samozatajno u Novom Zelandu.

Prošle godine u svibnju fanove je iznenadila newsletterom u kojem je otkrila kako radi na novom albumu.

Pročitajte više