Sin Marlona Branda tvrdi da se njegov otac nije seksao s komičarem Pryorom

Foto: Guliver Image/Getty Images/Imdb

NAKON što je glazbeni mogul Quincy Jones izjavio da se komičar Richard Pryor seksao s glumcem Marlonom Brandom, a Pryorova udovica potvrdila tu priču, javio se Brandov sin Miko.

"Obitelj Marlona Branda čula je za izjave Quincyja Jonesa i razočarani smo činjenicom da bi netko iznio takve pogrešne komentare o Marlonu Brandu ili o Richardu Pryoru", rekao je najstariji živući Brandov sin za TMZ.

I Pryorova kći Rain zanijekala je seksualnu vezu komičara s Brandom u postu na društvenim mrežama, koji je brzo izbrisala. Napisala je da je Pryor jednom spavao s transseksualcem, ali da njezin tata "definitivno nije imao odnose s Brandom".

"Brando bi jebao što god. Što god! Poštanski sandučić! Jamesa Baldwina. Richarda Pryora. Marvina Gayea", rekao je ranije Jones u intervjuu u kojem je spomenuo i da je jedno vrijeme izlazio s Ivankom Trump.

"Bile su to sedamdesete, droge su još uvijek bile nešto dobro, posebno Quaalude. Ako biste uzeli dovoljno kokaina, povalili biste i radijator i poslali mu cvijeće ujutro", rekla je Pryorova udovica Jennifer i dodala da je sigurna da Pryoru ne bi smetalo što se Quincy izlajao o njegovom odnosu s Brandom.

Pročitajte više